Project Description

Υλικά

250 γρ. καλαμποκάλευρο Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
250 γρ. Αλεύρι Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ Ολικής
200 γρ. τυρί φέτα
1 ποτήρι γάλα
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
4 αβγά
αλάτι-πιπέρι
Γέμιση/Σάλτσα Γαλοπούλας

Εκτέλεση

Ψιλοκόβω το κρεμμύδι και το βάζω να σωταριστεί με λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα. Κόβω το λάχανο και βάζω λίγο κόκκινο πιπέρι στο κρεμμύδι. Προσθέτω και το λάχανο στην κατσαρόλα. Στο μεταξύ σε ένα κατσαρολάκι βάζω τη σάλτσα . Προσθέτω τη γαλοπούλα στο κρεμμύδι με το λάχανο και ανακατεύω. Κόβω τις λιαστές ντομάτες και τις προσθέτω κι αυτές στο μείγμα. Σβήνω με λίγο κόκκινο κρασί και στη συνέχεια ρίχνω τη σάλτσα του κρέατος που βάλαμε να ζεσταθεί μέσα στα υλικά μου και προσθέτω και την κόκκινη σάλτσα. Χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω λίγο να σιγοβράσει. Όσο βράζει το μείγμα μου φτιάχνω ένα χυλό βάζοντας σ’ ένα μπολ το καλαμποκάλευρο , το αλεύρι ολικής άλεσης , το λάδι και το γάλα και ανακατεύω προσθέτοντας και τα αυγά. Τρίβω τη φέτα μέσα στο χυλό και ανακατεύω Μεταφέρω τη μισή περίπου ποσότητα του μείγματος από την κατσαρόλα στο μπολ με τον χυλό , ανακατεύω και το ρίχνω σε ταψί που έχω λαδώσει πρώτα. Ψήνω στους 180 για περίπου μία ώρα.