SELF SERVICE EXCELLENCE AWARDS 2016

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, στο ξενοδοχείο Grand Bretagne πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2016», των βραβείων που διοργανώθηκαν για 5η χρονιά από το περιοδικό σελφ σέρβις της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τελούσαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών (ΣΕΒΤ), του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επώνυμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ), του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).

Tα στελέχη και τις ομάδες που διακρίθηκαν στα βραβεία για την καινοτομία, τη δημιουργική προσέγγιση στις προκλήσεις, αλλά και τα εντυπωσιακά τους αποτελέσματα, τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Γ. Γ. Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο Γ. Γ. Βιομηχανίας κ. Ευστράτιος Ζαφείρης, ο πρόεδρος και τα μέλη της κριτικής επιτροπής και οι εκπρόσωποι των πιο δυναμικών επιχειρήσεων του κλάδου των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών ταχυκίνητων προϊόντων.

Βραβείο «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων»

Μετά από απόφαση των διοργανωτών, οι σημαντικότερες επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ κλήθηκαν να προτείνουν μικρές επιχειρήσεις προμηθευτών αγροδιατροφικών προϊόντων, που έχουν ξεχωρίσει για την ποιότητα των προϊόντων τους και το πνεύμα συνεργασίας. Στις επιχειρήσεις που επέλεξαν τα σούπερ μάρκετ, απονεμήθηκε –εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας- το βραβείο «σελφ σέρβις Excellence Awards 2016 – Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων».

Συγκεκριμένα, το βραβείο απονεμήθηκε στις εταιρείες: Αφοί Κεραμάρη – ΜΑΝΝΑ, MELIRA, Αγρόκτημα ΑΜΑΛΘΕΙΑ, Παπαδημητρίου ΧΡ. Κ. ΑΒΕΤ, Φωτιάδης Τρ. – Φωτιάδου Ελ. ΟΕ, Βιοκαλλιέργειες Κουρουπάκη – Άγριο Σταμναγκάθι Χανίων και Τάχας Ν. – Ρόμπας.