Project Description
Υλικά
100 γρ. αλεύρι Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ για όλες τις χρήσεις
2 πατάτες (πλυμένες)
½ λίτρο ηλιέλαιο ή σογιέλαιο
Έξτρα παρθένο Ελαιόλαδο
1 ανθρακούχο νερό
1/2 κουταλάκι αλάτι
πιπέρι λευκό
½ κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Βάζεις σε ένα μπολ το ανθρακούχο νερό , το αλεύρι και αλάτι και λευκό πιπέρι και λίγο μπέικιν πάουντερ. Καθαρίζεις και κόβεις τις πατάτες σε ροδέλες. Περνάς τη κάθε ροδέλα από αλεύρι, μετά τη βουτάς στο χυλό και μετά στο καυτό λάδι.