Project Description

Κρέπα ή ομελέτα; Για να μην μπαίνεις στο δίλημμα φτιάξε μια κρεπομελέτα. Είναι πιο ισορροπημένη και νόστιμη επιλογή. Ούτε σχεδόν σκέτος υδατάνθρακας δεν είναι όπως οι κρέπες, ούτε σκέτη πρωτεΐνη με λιπαρά όπως η ομελέτα. Είναι κάτι ανάμεσα! Διατροφικά ισορροπημένη και πολύ νόστιμη! Πάμε να δούμε πως θα την κάνεις.

Υλικά

2 κουταλιές αλεύρι Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
3 αβγά
50 ml γάλα
1/4 κουταλάκι αλάτι
λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 Πολύχρωμες πιπεριές (από μισή θα χρειαστείς)
Λάδι για το τηγάνι
Σαλάτα για σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βάζεις το γάλα και τα αυγά σε ένα μπολ και χτυπάς καλά, προσθέτεις το αλεύρι σταδιακά μέχρι να έχεις ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αν θέλεις το μείγμα να βγει πιο λείο το κοσκινίζεις. Λαδώνεις ελαφρά το τηγάνι και το βάζεις σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Βάζεις μέσα το μείγμα και περιμένεις μέχρι να ροδοκοκκινήσει από κάτω (σήκωσε λίγο με σπάτουλα για να δεις). Τη γυρνάς (στον αέρα ή με σπάτουλα) και ψήνεις άλλα 2 λεπτά. Έπειτα την βγάζεις από την φωτιά και την συνοδεύεις με φρέσκα λαχανικά που έχεις ήδη έτοιμα, κομμένα και πλυμένα.