Project Description

Σήμερα φτιάχνουμε ένα πανεύκολο και πεντανόστιμο αλμυρό κέικ με πιπεριές και φέτα!

Υλικά

250 γρ ΦΑΡΙΝΑ Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
2 αυγά
250 γρ. φέτα
200 ml γάλα
150 ml ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι
3 πολύχρωμες πιπεριές (μισή από την κάθε μία)

Εκτέλεση

Κόβω τις πιπεριές σε κομμάτια. Σπάμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπάμε. Προσθέτουμε την ζάχαρη και το αλεύρι. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το τυρί και τις πιπεριές. Βάζουμε το μείγμα στο φορμάκι -αφού το λαδώσουμε- και ψήνουμε στο φούρνο για περίπου μια ώρα στους 170°C. Καλό είναι για τη μισή ώρα να το σκεπάσουμε με αλουμινόχαρτο για να μην καεί.